Dashing 2 In 1 Deodorant + Perfume Body Spray

KELUARAN TERBARU DASHING : DASHING 2 IN 1 DEODORANT + PERFUME BODY SPRAY UNTUK LELAKI

Assalamualaikum semua.

Kali ni entry aku khas buat lelaki-lelaki maskulin, hihi. Maskulin tapi kalau tak berapa nak wangi perempuan tak nak dekat taw. So, kali ni aku nak share dengan hangpa perfume & deodorant yang memang mengetarkan jiwa raga dengan bauannya, ewah!. Tak lain tak bukan, jenama yang memang umum dah taw, iaitu DASHING.

KELUARAN TERBARU DASHING : DASHING 2 IN 1 DEODORANT + PERFUME BODY SPRAY UNTUK LELAKI

Bagi peminat tegar Dashing, ni ada berita baik untuk hangpa ni. Dashing ada mengeluarkan satu lagi rangkaian produk khas untuk lelaki yang aktif iaitu Dashing 2 in 1 Deo + Perfume Body Spray. Untung lah orang lelaki aktif ni kan, siap ada wangian khas lagi, haha. Dashing Deo + Perfume 2 in 1 ni memang memenuhi kehendak lelaki aktif yang inginkan wangian & deodorant yang segar, maskulin & sesuai dengan gaya hidup aktif.

KELUARAN TERBARU DASHING : DASHING 2 IN 1 DEODORANT + PERFUME BODY SPRAY UNTUK LELAKI

Sesuai lah Dashing 2 in 1 Deo + Perfume Body Spray ni untuk suami aku, sebab dia banyak kerja luar. Banyak keluarkan peluh kan. Aku mesti lah nak suami aku wangi!. Selain penampilan, badan pun nak kena jaga hokay. So, ni lah pilihan wangian aku untuk suami aku.

DASHING 2 IN 1 DEODORANT + PERFUME BODY SPRAY UNTUK LELAKI


DASHING 2 IN 1 DEODORANT + PERFUME BODY SPRAY UNTUK LELAKI

Kenapa aku pilih Dashing 2 in 1 Deo + Perfume Body Spray ni?. Sebab senang kalau suami aku nak guna. 1 botol ja dah siap perfume & jugak deodorant. Orang lelaki ni, maklum ja lah bukan nak berenyah macam kita orang perempuan.

Sebagai peneraju dalam pasaran kelengkapan penjagaan diri lelaki, Dashing memahami keperluan lelaki & memberikan penyelesaian muktamad dengan melancarkan semburan badan Deo + Perfume. Pertama dari Dashing, satu produk yang menggabungkan kedua-dua manfaat deodorant & minyak wangi dalam satu botol.

Wangian ni dirumus dengan wangian Dashing Eau De Toilette, ia memberikan haruman maskulin tahan lama & dirumus dengan agen anti-bau & anti-bakteria, Deo + Perfume baru ni berkesan memberikan perlindungan 24 jam terhadap bau badan.

Semburan deodorant ni selalunya hanya mampu bertahan dalam 2 ke 3 minggu, lain pulak dengan Dashing Deo + Perfume ni sebab ia boleh menyembur sehingga 880 semburan, so tahan lah sehingga 146 hari. Ni bermakna satu botol mampu bertahan sehingga 5 bulan!.

Formula wangian ni adalah 100% deodorant. Menjimatkan & dapat bertahan lama serta didatangkan dalam pek bersaiz 120ml. Dengan reka yang bentuk ringkas & menawan ni, dah tentu lebih mudah untuk dibawa ke mana saja.

4 JENIS DASHING BARU DEO + PERFUME : 2 IN 1 DEODORANT & PERFUME BODY SPRAY UNTUK LELAKI!.


4 JENIS DASHING BARU DEO + PERFUME : 2 IN 1 DEODORANT & PERFUME BODY SPRAY UNTUK LELAKI!.

Variasi yang terdapat dalam rangkaian Dashing 2 in 1 Deo + Perfume Body Spray:

HATTRICK

Hattrick terhasil dari percikan gabungan haruman unik epal & kesegaran sitrus, bersulamkan nota bunga calitan amber.

ULTIMATE KICK

Wangian Ultimate Kick menampilkan haruman musim panas dengan gabungan lemon. Diperhebatkan lagi dengan kesegaran buah pelaga & diadun dengan nota asas dari vanilla & musky.

SPEED

Aroma klasik fougere dengan wangian kontemporari nota buah-buahan & diperbuat dengan nota musky.

HITMAN

Di dahului dengan aroma kesegaran citrus & ice cucumber. Diikuti dengan nota sichuan pepper & lavender berserta dengan patchouli & gaiac wood.

HARGA DASHING BARU DEO + PERFUME : 2 IN 1 DEODORANT & PERFUME UNTUK LELAKI


Produk ni hangpa boleh dapatkan di seluruh negara termasuk pasaraya utama, pasaraya hyper serta platform belian atas talian dengan harga RM12.20 sahaja!.

Untuk maklumat lanjut berkenaan produk ni, sila layari:

Fb : www.facebook.com/Dashing.MY/

Ig: www.instagram.com/dashing_ny/.




No comments