Bisnes Kad Simple & Cantik Dari BG Design

Tempah Dan Design Kad Murah Dari BG Design


Assalamualaikum semua. Selamat Hari Raya Eidul Adha, Maaf Zahir & Batin. Hangpa p mana raya-raya ni wei?. Aku tak kemana pun, dekat rumah ja. Malam ni terajin pulak nak update blog ni, hihi.

Tempah Dan Design Kad Murah Dari BG Design

Aku ni kan hangpa sebenarnya dah lama teringin nak tempah bisnes kad ni. Walaupun sebagai blogger yang suam-suan kuku ja kan, bagi aku bisnes kad ni penting sebenarnya. Bukan apa, kekadang join event tu, depa ada jugak ajak bertukar-tukar kad, kalau takda kad macam mana kan, huhu.

Aku pun mencari lah servis design bisnes kad yang murah. Nak jadikan cerita, aku memang kenal dengan owner BG Design ni, sebab dia pun blogger jugak. Tapi kenal melalui alam maya ja lah, tak pernah besrsua muka pun. Bila dah taw ada kawan yang buat bisnes kad ni, terus aku usha & tanya harga dekat dia.

Kad Bisnes Bertemakan Blog Sendiri


Kalau hangpa nak taw, BG Design ni menawarkan pelbagai servis percetakan dengan harga yang sangat berpatutan. Yang bestnya, hangpa boleh request nak design macam mana mengikut kesukaan & citarasa hangpa sendiri tapi dikenakan caj lah untuk design yang baru. Murah ja, mampu milik harganya. Macam aku ni, aku memang serahkan bab design ni pada BG Design untuk buatkan. Cuma aku request, design kad aku ni dibuat bertemakan template blog aku. Aku bagitaw aku nak simple ja & background colournya putih.

Takpa kalau hangpa takda idea atau tak taw nak desigm macam mana, BG Design ni boleh designkan istimewa untuk hangpa. Design dia memang eksklusif & fresh!.

Tempah Dan Design Kad Murah Dari BG Design

Tempah Dan Design Kad Murah Dari BG Design

Ni ha hasilnya, hangpa tengok lah sendiri. Apa macam, nice tak hangpa?. Bab Material kad ni aku tak berapa nak arif sangat. Cumanya permukaan kad aku ni, aku pilih yang glossy. Kertas glossy ni permukaannya licin, so tak mudah rosak kalau kena air.

Hangpa yang mana berkenan dengan kad aku ni & rasa nak tempah macam ni jugak, aku memang recomendkan BG Design ni. Sebab, harga depa memang sangat berpatutan & servis tip top hangpa!. Pantas!.

Pelbagai Produk Percetakan Daripada BG Design

Bisnes Kad Simple & Cantik Dari BG Design


BG Design ni bukan ja menawarkan khidmat mencetak & mendesign bisnes kad, ada banyak lagi produk percetakan yang ditawarkan oleh BG Design, antaranya ialah mencetak & mendesign banner, flyers, logo, kad kahwin, sampul duit raya & kalendar. Manalah taw kud hangpa perlukan khidmat yang tersebut, boleh lah cari BG Design.

Untuk maklumat lanjut, hangpa boleh hubungi BG Design di:

Laman Web : BG Design Resources



No comments