Azam Tahun Baru 2018.

AZAM TAHUN BARU 2018.


Assalamualaikum semua.

Azam tahun baru

Hai 2018, bye 2017. Apa azam hangpa untuk tahun 2018?. Tercapai tak lagi azam hangpa untuk tahun 2017?, hihi.

Aku sebenarnya tak berapa suka nak berazam-azam ni. Sebab memang kelaut ja. Tapi untuk tahun 2018 ni, aku adalah something yang aku nak & semoga tercapai pada tahun 2018 ni. Terutamanya untuk blog aku ni.

Aku kan full time kerja & part time blogger. So, adalah event yang aku tak dapat nak join & produk-produk review yang aku terpaksa tolak sebab bz dengan kerja. Tapi inshaallah tahun ni, aku akan cuba fokus half-half pada kerja & blog.

Apa lagi harapan & azam aku ya?

Ha, tahun ni, aku nak lebih dilimpahkan rezeki & lebih berjaya dalam dunia blogging ni.

Yang lain-lain azam tu biar aku simpan untuk aku ja lah ya. Risau kalau taip dekat sini, sekadar taip ja, haha.

Salam tahun baru 2018 & semoga tahun ni lebih baik dari sebelumnya, hihi.

18 comments

  1. Selamat tahun baru Acik, semoga tercapai semua azam Acik tahun nie.. aamiin ya rabb..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tahun Baru angah. Inshallah, aamiin.

      Delete
  2. selamat tahun baru aina.. semoga tercapai semua azam nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tahun Baru k.ita. tq. Inshaallah, aamiin.

      Delete
  3. Happy New Year 2018 !
    Be nice, semoga tercapai segala impian...AMIN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tahun Baru sis. Inshaallah.aamiin.

      Delete
  4. Mudah2an semua azam tahun baru ni akan terlaksana.

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru Dari mama.. semoga segala impiana menjadi kenyataan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tahun Baru mama.inshaallah, aamiin.tq.

      Delete
  6. Yeay..akak doakan aina terus komited utk tahun ni

    ReplyDelete
  7. Aamin...semoga dipermudahkan segala azam tahun ini dan semoga diberkati dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  8. Memang cabaran utk beri komitmen bila Kita ni Cuba part time blogger

    ReplyDelete