Rasa Rindu Nak Menulis

 Assalamualaikum semua.


Ya Allah, dah dekat 5 bulan tak update blog. Memang lama kali ni. Dekat facebook dan instagram ada jugak update. Macam-macam kerja nak buat sekarang. Penat!. Mana dengan kerja hakiki lagi, kerja rumah lagi, part time bisnes lagi. Ya Allah, semoga dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki.

Sori lah taw kalau siapa yang jengah dekat blog ni tapi takda cerita baru, hihi. Sebenarnya rasa macam ada banyak benda nak cerita tapi tak sempat jugak make berceloteh delay sini.

Tapi kan, terima kasih lah taw kalau ada yang masih sudi jenguk-jenguk blog aku ni. InsyaaAllah aku akan  terus mencuba menulis selama mana di blog ni untuk tatapan hangpa. Aku tabik lah dengan sesiapa yang selalu update entri baru setiap hari tu. Sebab tu lah depa berjaya dan terkenal dalam dunia blogger ni.

Sebenarnya memang rasa rindu nak menulis ni. Hangpa doakan lah aku semoga istiqomah ya, huhu. Doakan urusan aku dipermudahkan. Tekad kali ni nak rajin-rajin jenguk blog sekurang-kurangnya seminggu sekali, inshaaAllah.

Ok lah hangpa. Nanti aku update cerita-cerita aku dekat sini na. Macam-macam benda aku nak cerita, sampai tak taw dah nak cerita yang mana dulu, hihi. Take care ya hangpa.

No comments